Nike Hypervenom Phantom 3 DF FG

Posted on 7/13/2017 12:20:11 AM

Nike Hypervenom Phantom 3 DF FG

Hypervenom er en fotballsko designet til den fremadstormende spilleren som på banen er villedende av natur. Det er spilleren som med sin dødelige bevegelighet er i stand til å skifte retning med en eksplosivitet som etterlater motstanderen sjanseløs og i støvet. Du har kun en tanke i hode - å få skapt eller scoret et mål!

• En del av Motion Blur Pack
• Ny generasjon!
• Hypervenom brukes av spillere som Gonzalo Higuaín, Pierre-Emerick Aubameyang og Robert Lewandowski

• Flyknit overdel – Vekt på kun 187 gram

Flyknit sørger for fleksibilitet og støtte
Hypervenom Phantom 3 er laget med en full Flyknit overdel i et stykke, hvilket gjør skoen utrolig lett, men samtidig enormt sterk! Flyknit består av polyestergarn som er strikket sammen til en enkeltlags-konstruksjon med forskjellige teksturer. Garnet er mer åpent i områdene hvor man trenger fleksibilitet, og tettere i områdene hvor det er nødvendig med mer støtte. Et minimalistisk design med maksimal avkastning. Vekten på skoen holdes nede på grunn av at alle de overflødige grammene er eliminert. Resultatet er en behagelig, lett og nesten sømløs overdel, med en helt tett, sokklignende passform. Overflaten på overdelen er behandlet med All Conditions Control (ACC), et belegg som sørger for et sikkert grep på ballen under alle værforhold.

Unik Strike Zone gjør deg målfarlig
Hypervenom Phantom 3 er designet med to ting i tankene, hvorav den ene er spark. Dette fokuset kan man se tydeligst på fotballskoen vrist, hvor Nike har plasser en spesiell Stike Zone. Sonen består av 2 mm spesielle skumputer i flere lag, kalt Poron Foam Pods. Disse er integrert i Flyknit overdelen. Putene er hastighetsstresset, slik at de skaper en dempende og myk berøring ved kontakt med ballen i lav hastighet, mens de aktiverer fasthet og herdes ved kontakt i høy hastighet, slik at det skapet et grunnlag for et ren og kraftfylt spark. Den synlige teksturen på resten av skoens Flyknit overdel er reaktiv, akkurat som skum putene, men fungerer på en annen måte. Disse har et hulrom som skaper fleksibilitet og har som formål å forbedre ditt første touch på ballen.


Yttersåle designet for optimal smidighet
Hyper-Reactive yttersålen kombinerer Pebax materiale i forfoten, et materiale som skaper fleksibilitet og smidighet, med et mer robust og støttende nylon materiale på resten av foten. Ideen om sammensetningen er å sørge for at forfoten holder seg i kontakt med jorden under skarpe sideveis retningsforandringer, mens hælen løftes. Knottesystemet er basert på Finite Element Analysis (FEA), og spesielt designet til skape og eksplosive retnin

Post a comment

Hello guest, care to post a comment?