Hjem > Herresko > Nike Air Max > Nike Air Max 1 »

Nike Air Max 1 Ultra Moire

alternative bilder

Nike Air Max 1 Ultra Moire

Pris: kr 519
ID#: 7513


Størrelse:
  

Antall:
    


Produktbeskrivelse

Nike Air Max 1 Ultra Moire svart/hvit

Siden den første Air Max 1 kom på hyllene i 1987 har sneaker verden ikke vært den samme. Air Max 1 revolusjonerte markedet og den nye Nike Air Max 1 Ultra Moire bygger videre på arven ved å bringe nye og revolusjonerende innovasjoner inn i den klassiske Air Max 1.

Air Max 1 Ultra Moire er laget med en minimalistisk overdel som er bygget opp på et mykt syntetisk ruskinns-materiale. Ruskinns-materialet er laser perforert som gir en meget pustende og komfortabel overdel. Teksturerte linjer på overdelen sender minnene tilbake til originalen fra 1987.
Det oppdaterte lavprofils-designet gir den ikoniske skoen et allsidig utseende og gjør at den kan brukes til flere anledninger.

Skoen er fortsatt laget med en full-lengde skum såle med innsprøytet Air-enhet i hælen. Skum-materialet som normalt fungerer som en mellomsåle er blitt oppdatert slik at det er sterkt og holdbart, og fungerer nå som en yttersåle.
Denne innovasjonen reduserer vekten drastisk og resulterer med at skoen er den letteste Air Max noensinne.

Som en ekstra detalj er Nike swooshet og skoens krage laget med en reflekterende finisj som gjør skoene ekstra synlige i situasjoner med svakt lys.

Air Max 1 Ultra Moire kombinerer det beste fra to av Nikes mest ikoniske modeller, nemlig Air Mac og Zoom Moire. Kombinasjonen av disse, sammen med de nyeste Nike innovasjonene, gir deg den letteste og mest fleksible Air Max 1, og en sko som med garanti blir en hit blant sneaker-freaks verden over.

Nike revolusjonerende Air-sole enhet vle en del av Nikes fottøy på slutten av 70-tallet. I 1987 debuterte Nike Air Mac med en synlig luftenhet i hølen så tilhengerne av Air Max fikk mer enn bare av Air-Sole komfort - plutselig kunne den også ses.

Du kan også gjerne
© saifqatar.com