Adidas Ultra Boost

Posted on 3/23/2017 9:36:14 PM

Overdelen heter Primeknit og er strikket i ett stykke. Skoen sitter godt på foten og er svært behagelig på. Primeknit-overdelen har en tettere og fastere veving enn det som har vært vanlig i Adidas modeller tidligere og gir dermed bedre støtte.
Ultra Boost ST har en svært komfortabel Primeknit-overdel med støttebånd som gjør at du kan stramme skoen godt i mellomfoten. Utvendig hælkappe gir støtte uten å skape ubehag.

Et støttebånd på utsiden av mellomfoten fester seg i snøringen slik at du kan justere passformen etter foten din. Boostmaterialet ligger helt opp mot fotbladet og gir høy komfort. Hælkappen er laget i et plastmateriale og ligger på utsiden av overdelen slik at den ikke gnager eller skaper irritasjon.

Adidas Ultra Boost ST har 100 % Boost i sålen, slik som Ultra Boost, men i to ulike hardheter. Boostkulene på innsiden av sålen er komprimert for å gi en fastere innside med bedre støtte.

Hælen er 32 mm og forfoten 24 mm. Det gir en dropp på 8 mm, noe som er lavere enn hva som ellers er vanlig for Adidas sine treningssko. Yttersålen har Continental-gummi med runde, flate knotter gir godt grep når det er litt glatt.

Post a comment

Hello guest, care to post a comment?